Jump to content
matthew.mccoll

KMBS not loading properly in XP11

Recommended Posts

Hello,

I recently acquired your MBS airport scenery for review in FSElite, and when I load in, only the ortho, some jetways and a few objects load in. No taxiways or runways, or terminals, etc.

Any ideas?

Regards,

                Matthew M

71dd59abcaf3dbb6830e158bc3ce54a5-jpg.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Matthew,

Sorry to hear you're having problems.

Can you confirm that the folder 'Apt Turbulent - MBS_International' is in your Custom Scenery folder? It looks like the contents of the folder are either missing or corrupted somehow.

My suggestion would be to re-download and install. You could also check the folder size of the 'Apt Turbulent' folder; it should be about 1.43Gb.

Let me know how you get on.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Matthew,

 

Just letting you know I'm looking into this for you. Off the top of my head I can't think of a reason for what you're seeing but I will test the build to make sure everything is in order at our end.

 

Greg

Share this post


Link to post
Share on other sites

I
1000 Version
SCENERY

SCENERY_PACK Custom Scenery/Apt Turbulent - MBS_International/
SCENERY_PACK Custom Scenery/A New Zealand NZMR Murchison/
SCENERY_PACK Custom Scenery/A New Zealand NZUN Pauanui/
SCENERY_PACK Custom Scenery/a TGPZ/
SCENERY_PACK Custom Scenery/a TVSB/
SCENERY_PACK Custom Scenery/a TVSC/
SCENERY_PACK Custom Scenery/a TVSM/
SCENERY_PACK Custom Scenery/a TVSU/
SCENERY_PACK Custom Scenery/a TVSV/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Masks/
SCENERY_PACK Custom Scenery/o St. Vincent and the Grenadines/
SCENERY_PACK Custom Scenery/KLAS Las Vegas Mc Carran/
.

.

.

etc.

The MBS is right at the top.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This issue has now been resolved. A fix will be available in a patch shortly.

In the short term, the solution is to increase the world objects slider.

Greg

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am having this issue with my recently purchased KIDA. Scenery looks similar with shadows where architecture should be.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.